Yozgat’ta otomobilin üst geçidin ayağına çarptığı kazada 4 kişi yaralandı

Yozgat’ta Otomobilin Üst Geçide Çarpması Sonucu 4 Kişi Yaralandı

Yozgat’ta meydana gelen trafik kazasında, Ankara Caddesi’nde seyir halindeki 19 EK 825 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu Şehit Mehmet Turan üst geçidinin ayağına çarptı. Kazada, sürücü O.İ. ve araçtaki diğer üç kişi yaralandı.

Olayın ardından hemen ihbar üzerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri kaza yerine sevk edildi ve yaralılar ambulanslarla Yozgat Şehir Hastanesi’ne taşındı.

Polis ekipleri kaza bölgesinde gerekli güvenlik önlemlerini aldı ve trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı ve olayın nedenleri üzerinde çalışılıyor.

Related Posts

87 milyon telefon aynı anda çalacak: Herkes 7 Eylül’ü bekliyor

İngiltere hükümeti, 2023 yılında hizmete giren Ulusal Acil Durum Uyarı Sistemi’ni test etmek üzere ülke çapında eş zamanlı bir tatbikat düzenleyecek. 7 Eylül Pazar günü TSİ 15.00 civarında gerçekleşecek tatbikat kapsamında, sessizde olsa bile …

Gazze’de can kaybı 57 bin 523’e yükseldi

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in Gazze Şeridi’ne gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 57 bin 523’e, yaralananların sayısının ise 136 bin 617’ye yükseldiği duyuruldu.

Rusya: Harkiv ve Donetsk’te iki yerleşim birimini ele geçirdik

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’nın Harkiv ve Donetsk bölgelerinde iki yerleşim birimini ele geçirdiklerini duyurdu.

Eşini bıçaklayıp elektrikli bisikletle hastaneye götürdü, serbest bırakıldı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, parkta tartıştığı eşini bıçakla yaralayan Hanım Z. (37), yaralı eşi Şafak Z.’yi (42) elektrikli bisikletle hastaneye götürdü. Gözaltına alınan kadın, eşinin şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı.

Erdoğan: CHP’nin birinci parti olması söz konusu değil; yolsuzluk sendromu içindeler, her yerden pis kokular geliyor!

Erdoğan: CHP’nin birinci parti olması söz konusu değil; yolsuzluk sendromu içindeler, her yerden pis kokular geliyor!

4 arkadaşın araba sefası vahşetle bitti

Çorum’da 4 gündür kayıp olarak aranan Yücel Kolçak’ın bıçaklanarak öldürüldüğü ve gömüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltında.