Yemen’den İsrail’e füze fırlatıldı: Saldırıyı Husiler üstlendi

İsrail’e Yemen’den Misilleme Saldırısı

Yemen’den İsrail’in Filistin’deki katliamlarına bir misilleme olarak füze saldırısı gerçekleşti. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamaya göre, Yemen’den saat 21.00 sularında fırlatılan bir füze nedeniyle Kudüs, Batı Şeria ve Güney İsrail gibi birçok bölgede sirenlerin çaldığı belirtildi. Milyonlarca kişi sığınaklara gitmeye çağrıldı ve füzenin hava savunma sistemi tarafından engellendiği bildirildi. Yemen’deki İran destekli Husiler, füze saldırısını üstlenerek Tel Aviv’deki Ben Gurion Havalimanı’nı hedef aldıklarını iddia ettiler. İsrail medyası, saldırı sonucunda herhangi bir yaralanma veya hasar olmadığını duyurdu. Bu son saldırı, son 1 hafta içinde Yemen’den İsrail’e yapılan 4’üncü saldırı olarak kayıtlara geçti.

Related Posts

İşçiye yok konsere var: CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden grevin gölgesinde milyonluk eğlence ihalesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde 7 gün süren işçi grevi kenti yaşanmaz bir hale getirirken CHP’li belediyenin aynı süreçte konser ve eğlence organizasyonları için 36 milyon TL’lik bir ihale gerçekleştirdiği belirlendi.

Bebek sahiline vuran ölü yunusu çöp konteynerine attılar

Bebek sahiline vuran yaklaşık 1,5 metre boyundaki ölü beyaz yunus, çevredekiler tarafından denizden çıkarılarak çöp konteynerine atıldı.

Elon Musk’tan Trump’a yaylım ateşi: İğrenç bir rezalet

Milyarder iş adamı Elon Musk, ABD Başkanı Donald Trump’ın vergi tasarısını ‘iğrenç bir rezalet’ olarak nitelendirdi.

Kolombiya’da çalışma reformu krizi

Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, Senato tarafından reddedilen çalışma reformu teklifini halk oylamasına sunmak için bu hafta kararname yayımlayacağını duyurdu.

Otobüste düşürülen altın kolyeyi böyle aldı

Kayseri’de bir kişinin özel halk otobüsünde seyahat ederken düşürdüğü 50 bin TL değerindeki altın kolye, Ş.B. isimli kadın (61) tarafından alındı. O anlar otobüsün güvenlik kamerasına yansırken, kadın ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Niğde’de kaçakçılık operasyonu: 5 kişiye gözaltı

Niğde’de polis ekiplerince düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı.