Tokat’ta KKKA şüphesiyle tedavi gören bebek hayatını kaybetti

Sivas’ta Kene Isırması Sonucu Hayatını Kaybeden 1,5 Yaşındaki Bebek İçin Üzücü Gelişme

Sivas’ın Koyulhisar ilçesi Kalebaşı köyünde yaşayan Süleyman ve Nilüfer Tütüncü çiftinin 1,5 yaşındaki oğulları Metehan Tütüncü, 2 gün önce kene ısırması sonucu hastalandı.

Ailesi tarafından hemen Reşadiye Devlet Hastanesi’ne götürülen Metehan bebek, daha sonra durumunun ciddiyeti nedeniyle Tokat Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Tedavi süreci boyunca KKKA hastalığı şüphesiyle yoğun bakım ünitesinde mücadele veren bebek, maalesef dün akşam hayata veda etti.

Metehan Tütüncü’nün cenazesi, ailesi tarafından Sivas’ın Kalebaşı köyünde defnedilecek.

Related Posts

İş Bankası Grubu ve Harvard Üniversitesi’nden obezite ve yaşa bağlı hastalıklar için iş birliği

İş Bankası Grubu ve Harvard Üniversitesi’nden obezite ve yaşa bağlı hastalıklar için iş birliği

Uzmanından polen uyarısı: Belli saatlerde dışarı çıkmayın, pencere açmayın

Uzmanından polen uyarısı: Belli saatlerde dışarı çıkmayın, pencere açmayın

İzmir’den Cinsel İstismarla Mücadele Seferberliği

​İzmir Yaşam Boyu Destek Akademisi gerçekleştirdiği BANA DOKUNMA Projesi ile çocuklara karşı uygulanan cinsel istismar suçlarına karşı savaş açtı.

Uyku pozisyonu duruş bozukluğu yaratıyor! Nasıl yatarsanız öyle kalkarsınız

Gece uyurken aldığınız pozisyon bütün duruşunuzu etkiler. Eğer çökmeye veya kamburlaşmaya meyilliyseniz basit değişiklikler daha iyi hizalanmayı destekleyebilir ve zamanla biriken gerginliği hafifletmeye yardımcı olabilir. Peki yanlış alınan yatış pozisyonları ve gün içinde yapılan duruş bozuklukları nelerdir?

Sülükle tedavi (Hirüdoterapi) ne işe yarar? Kalp krizi riskini azaltıyor mu? Uzmanı açıkladı

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (GETAT) uygulanan sülük tedavisi, kanın pıhtılaşmasına engel olarak kalp krizi riskine karşı alternatif bir tedavi yöntemi sunuyor.

HIV tedavisinde devrim niteliğinde yöntem: ‘Hepimizi şaşkına çevirdi’

Avustralya’daki bilim insanları, HIV’in bağışıklık sistemi ve ilaçlardan gizlendiği beyaz kan hücrelerinde görünür hale getirilmesini sağlayan devrim niteliğinde bir yöntem geliştirdi. Melbourne’deki Peter Doherty Enfeksiyon ve Bağışıklık Enstitüsü’nde yürütülen çalışma, HIV tedavisinde umut vaat eden bir adım olarak değerlendiriliyor.