İstanbul’da yolcusuna bıçak çeken taksiciye para cezası!

İstanbul’da Taksiciye Bıçakla Hücum: 9 Bin 267 Lira Para Cezası

İstanbul’da, yolcusuna aracına binmesini istemediği için bıçak çeken taksici, 9 bin 267 lira para cezasıyla cezalandırıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, sosyal medyada dolaşan “Taksi şoförü yolcuları almadı, bıçak çekti” başlıklı görüntülere ilişkin inceleme başlattı.

Olayın D-100 kara yolu Beylikdüzü mevkisinde 6 Ocak tarihinde gerçekleştiği tespit edildi ve taksici A.K. olaydan sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Taksiciye “Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile Belediye Kanunu kapsamında ilgili belediye tarafından tahdit veya tahsis kapsamına alınmış ve bu kapsamda verilmiş çalışma izninin/ruhsatının süresi bittiği halde belediye sınırları dahilinde yolcu taşımak” maddesinden 9 bin 267 lira para cezası uygulandı.

Ayrıca taksicinin toplu ulaşım şoför kartı İBB Toplu Ulaşım Hizmet Kalitesi Değerlendirme Sistemi (TUDES) kapsamında iptal edilirken, aracı da trafikten men edildi. (AA)

Komşuların Endişeleri Boşa Çıktı: Opera Yarışmasının Şampiyonu Güneş Uluçay

Related Posts

Medya tarihinde bir ilk! SÖZCÜ TV’ye kapalıyken dahi ceza!

10 günlük karartmanın ardından bu gece 00.01’de açılan SÖZCÜ TV’ye bir ceza daha verildi. Medya tarihinde kapalıyken ceza alan ilk kanal oldu.

MEB’den 10 Kasım iddialarına net yanıt

Milli Eğitim Bakanlığı, basında yer alan “2025-2026 eğitim öğretim yılı çalışma takviminde 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nün 1. dönem ara tatili kapsamına kasıtlı olarak alındığı” yönündeki iddialara yanıt verdi. Bakanlık, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Yozgat Şehir Hastanesi’nde Devir Teslim

Yozgat Şehir Hastanesi’nde başhekimlik ve mali işler müdürlüğünde devir teslim gerçekleşti.

Çolakbayrakdar’dan Buğday Hasadı Destek

Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar, ‘Köyümde Hayat Var’ projesiyle buğday hasadı yaptı.

Ayşe Tokyaz’ın katili Cemil Koç’tan mahkemede pes dedirten talep

İstanbul’da Ayşe Tokyaz’ı öldürüp cesedini valize koyan eski polis Cemil Koç, dini nikahlı eşi Ejegül Ovezova’nın 2 yıl önce 8. kattan düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili yargılandığı davada, mahkemeden pes dedirten talepte bulundu. Koç, “Psikolojim bozuk. Tahliyemi talep ediyorum.” derken, mahkeme isteği reddetti.

Eskişehir’de Kadın Cinayeti: Eski Sevgili Yakalandı

Eskişehir’de 4 çocuk annesi S.S.K., evinde bıçaklanarak öldürüldü, eski sevgilisi Sakarya’da yakalandı.