Harçlığını çıkarmak için gitti şirket kurdu

Genç Girişimci Michael Satterlee Liseyi Bitirmeden Başarılı Bir İş İnsanı Haline Geldi

New York’un Albany kentinden 17 yaşındaki Michael Satterlee, lise eğitimini tamamlamadan başarılı bir iş insanı haline geldi. 3D yazıcı kullanarak arkadaşlarına hesap makinesi kutuları satmaya başlayan Michael, zamanla SoleFully adını verdiği şirketi kurarak aylık yaklaşık 20.000 dolar kazanmaya başladı.

Yan Gelir İşiyle Büyüyen Bir Şirket

Ayakkabı süsleri tasarlayıp satmanın yanı sıra, fonksiyonel aksesuarlar, şaka ürünleri ve benzersiz hediyeler üreten Michael, her sabah saat 5’te işine başlayıp okula gidiyor. Derslerin ardından ise işine geri dönerek çalışmalarını sürdürüyor.

Kazancının büyük bir kısmını işine yeniden yatıran genç girişimci, harcamalarında titizlikle hareket ediyor. Küçük bir ekibin liderliğini yapan ve büyüme hedefleri kuran Michael, gençlere şu tavsiyede bulunuyor:

“Azimle çalışın, adım adım ilerleyin. Başarının kolay olmadığını unutmayın, herkes yapabilse zaten herkes başarılı olurdu.”

Üniversiteye devam etme konusunda henüz karar veremeyen Michael, hedeflerinin büyük bir 3D baskı şirketine dönüşmek olduğunu belirtiyor.

Related Posts

Eşini bıçaklayıp elektrikli bisikletle hastaneye götürdü, serbest bırakıldı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, parkta tartıştığı eşini bıçakla yaralayan Hanım Z. (37), yaralı eşi Şafak Z.’yi (42) elektrikli bisikletle hastaneye götürdü. Gözaltına alınan kadın, eşinin şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı.

Erdoğan: CHP’nin birinci parti olması söz konusu değil; yolsuzluk sendromu içindeler, her yerden pis kokular geliyor!

Erdoğan: CHP’nin birinci parti olması söz konusu değil; yolsuzluk sendromu içindeler, her yerden pis kokular geliyor!

4 arkadaşın araba sefası vahşetle bitti

Çorum’da 4 gündür kayıp olarak aranan Yücel Kolçak’ın bıçaklanarak öldürüldüğü ve gömüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltında.

Erzurum’da 439 kişi kayıp olarak aranıyor

Erzurum Valisi 2020-2025 yılları arasındaki kayıp aramalarıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Vali, 439 kişinin halen arandığını bildirdi.

Cezaevinden çıktı 2 gün sonra eşini öldürüp intihar etti

Amasya’da cezaevinden 2 gün önce tahliye olan Yunus Köse (35), tartıştığı eşi Kader Köse’yi (30) tabancayla vurarak öldürüp, intihar etti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sigorta şirketi kendi evini sigortalamamış

Avrupa’nın önde gelen şirketlerinden Generali, Milano’daki gökdelen genel merkezinde yaşanan ilginç ve ironik bir kazayla gündemde.