Genç Sporcunun Azmi

Hüseyin Eren Küçükoğlu’nun Başarı Hikayesi

Kastamonu’da yaşayan ve wushu kungfu, kick boks, muay thai ve boks branşlarında uluslararası şampiyonalarda birçok başarı elde eden 19 yaşındaki Hüseyin Eren Küçükoğlu, gündüzleri sanayide çalışıp geceleri antrenman yaparak maçlara hazırlanıyor.

Genç sporcu, Kastamonu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü’nde eğitim görürken, aynı zamanda babasının sanayi iş yerinde tamircilik yapıyor. Küçükoğlu, bir hafta önce Edirne’de düzenlenen Wushu Kungfu Büyükler Balkan Şampiyonası’nda gümüş madalya kazandı. Kendisini uluslararası arenada başarıyla temsil etmenin yanı sıra Türk bayrağını dalgalandırmak isteyen genç sporcu, antrenmanlarını antrenörü Emrah Şahanoğlu ile birlikte sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Hüseyin Eren Küçükoğlu, spora küçük yaşlarda ailesinin teşvikiyle adım attığını belirterek, kariyerine taekwondo ile başladığını ve daha sonra kick boksa yönelerek birçok ulusal ve uluslararası şampiyonluk elde ettiğini ifade etti. Amacının dünyada tanınan bir Türk sporcu olmak ve İstiklal Marşı’nı okutmak olduğunu belirten Küçükoğlu, her gün sabah ve akşam olmak üzere çift antrenman yaparak hedeflerine ulaşmaya çalıştığını vurguladı.

Antrenör Emrah Şahanoğlu ise Hüseyin Eren Küçükoğlu’nun azimli ve başarılı bir sporcu olduğunu vurgulayarak, genç sporcuyla birlikte birçok ulusal ve uluslararası başarı elde edeceklerine olan inancını dile getirdi. Küçükoğlu’nun gelecekte ülkemize büyük başarılar kazandıracağına olan inancını belirten Şahanoğlu, genç sporcuyla gurur duyduklarını ve desteklerini sürdüreceklerini ifade etti.

Hüseyin Eren Küçükoğlu’nun başarı dolu yolculuğu, genç yaşına rağmen birçok şampiyonlukla taçlanmış durumda. Kendisini daha nice zaferlerle görmek dileğiyle, Türk sporuna katkıları için genç sporcu başarılarının devamını dileriz.

Related Posts

Anadolu Efes, Şehmus Hazer transferini açıkladı

Anadolu Efes, Şehmus Hazer’i kadrosuna kattığını açıkladı.

Yıldırım’da Kentsel Dönüşüm Toplantısı

Bursa-Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, İMSİAD üyeleriyle kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Yılmaz, dönüşüm çalışmalarının şehir genelinde tam bir iyileştirme sağladığını vurguladı.

Trafikte makas atan sürücüye para cezası

İstanbul Avcılar’da, aracıyla makas atan sürücüye 11 bin 253 lira para cezası kesildi.

Başakşehir’de kadın cinayeti

İstanbul Başakşehir’de bir kişi, tartıştığı eşini bıçakla öldürdü.

Ümit Özdağ’dan muhalefete çağrı: ‘Komisyona katılmayın’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, TBMM’de “Terörsüz Türkiye” kapsamında kurulması planlanan komisyona hiçbir muhalefet partisinin katılmaması gerektiğini savundu.

Sezen Aksu’nun yeni imajı

Sekiz yıl aradan sonra çıkardığı albümle gündemde olan ve bir süredir görüntülenmeyen Sezen Aksu’nun imaj değişikliğine gittiği ortaya çıktı.