Dicle Nehri’nde 100 milyon lira değerinde uyuşturucu ele geçirildi

Dicle Nehri Üzerinde Yapılan Operasyonda 1.220 Kök Kenevir Ele Geçirildi

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında ortak operasyon düzenledi. Ekipler, Dicle Nehri üzerinde debi düşüklüğü nedeniyle oluşan adacıklarda drone ile yapılan taramalar sonucunda yasadışı kenevir ekimi tespit etti.

Belirlenen bölgelere bot ve traktörlerle operasyon düzenleyen ekipler, toplamda 1.220 kök kenevir bitkisi ile piyasa değeri 100 milyon lirayı bulan 300 kilogram skunk ve esrar maddesi ele geçirdi.

Ele geçirilen uyuşturucu maddelerle ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Ekipler, bölgede uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.

Related Posts

Aydın’da fuhuş operasyonu: 9 tutuklama

Aydın’da düzenlenen fuhuş operasyonunda 12 şüpheliden 9’u tutuklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Büyükelçilik ve bakanlıklarda kritik atamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yapılan Çin, Belçika, Litvanya ve Hollanda büyükelçiliklerine ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Ekrem İmamoğlu’ndan karne günü mesajı

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından karne günü paylaşımı yaptı. İmamoğlu paylaşımında “Karnenizdeki notlar nasıl olursa olsun sizin en büyük okulunuz, o büyük vicdanınız ve güzel yüreğiniz olacak” dedi

Erdoğan: İsrail üzerinde tesir sahibi güçler, Netanyahu’nun oyununa gelmemeli

Erdoğan, Haliç Üniversitesi Kongre Salonu’nda “İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Forumu”nda konuşuyor. Erdoğan, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, Daha fazla yıkım, kan, sivil kayıpları olmadan, korkunç bir felaket yaşanmadan ellerin tetiklerden çekilmesi şarttır.” diye konuştu.

DMM, İçişleri Bakanlığına yönelik siber saldırı iddialarını yalanladı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), İçişleri Bakanlığını hedef alan siber saldırı iddialarının doğru olmadığını bildirdi.

Mahkemeden Trump’ı sevindirecek karar

ABD’de Temyiz Mahkemesi, California eyaletine bağlı Los Angeles kentine konuşlandırılan Ulusal Muhafız birliklerinin ABD Başkanı Donald Trump’ın kontrolünde kalması kararı aldı.