CHP’li Gökçe Gökçen’den kurultay soruşturmasına sert tepki: “Aklınızı başınıza alın”

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, Özgür Özel’in genel başkan seçildiği 4-5 Kasım 2023’te gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayı hakkında inceleme başlamasına tepki gösteren Cumhuriyet Halk Partisi Adalet Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen, “Aklınızı başınıza alın dedi.

Gökçen sosyal medya hesabı X’ten şu açıklamayı yaptı:

“Cumhuriyet Halk Partisi dilekçeyle değil, savaş meydanlarında kurulmuş bir partidir. Her tarafı şaibeli olan iktidarın ve birtakım kişilerin ucuz ve çirkin operasyonlarının hedefi olamayacak kadar büyüktür. Hepimizden büyüktür. Aklınızı başınıza alın.”

Related Posts

Japonya’dan İsrail’e çağrı

Japonya Dışişleri Bakanı Takeshi Iwaya, İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar ile yaptığı görüşmede İsrail’e uluslararası hukuka uyma çağrısında bulundu. Iwaya’nın ayrıca iki devletli çözümün önemini yinelediği bildirildi.

İngiltere’de 38 yıl boşuna hapis yatan cinayet ve tecavüz mahkumu aklandı

İngiltere’de 38 yıl boşuna hapis yatan cinayet ve tecavüz mahkumu aklandı

CHP fesih kararı sonrası artık sürecin Meclis’te yürütülmesini bekliyor: Sürece demokratikleşme önerileri

CHP, PKK’nin silah bırakma açıklamasının ardından Meclis’te tüm partilerin yer alacağı, sürecin şeffaf yürütüleceği bir komisyon kurulması çağrısı yapıyor.

Rusya-Ukrayna savaşında çözüm için gözler İstanbul görüşmesinde: Zelenski’nin yalnızca Putin ile görüşeceği açıklandı

Rusya-Ukrayna savaşında çözüm için gözler İstanbul görüşmesinde: Zelenski’nin yalnızca Putin ile görüşeceği açıklandı

CHP’nin İstanbul’daki yeni miting adresi Silivri oldu

CHP’nin İstanbul’daki yeni miting adresi Silivri oldu

Eğlence mekanındaki hesap kavgasında kan aktı

Bursa’da bir eğlence mekanında çalışanlarla müşteriler arasında çıkan kavgada Hakan Uyanık hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Uyanık’ın, mekanda hesap yüzünden tartışan arkadaşları arayınca olay yerine gittiği belirtildi.