Aydın’da fuhuş operasyonu: 9 tutuklama

Kuşadası’nda Polis Tarafından Düzenlenen Fuhuş Operasyonunda 12 Şüpheliden 9’u Tutuklandı

Kuşadası ilçesinde gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda polis ekipleri, eğlence mekanları ve pansiyonlarda yaşanan fuhuş iddialarını soruşturdu. Operasyon kapsamında ‘Fuhşaya teşvik, aracılık ve yer temin etme’ ile ‘İnsan ticareti’ suçlamalarıyla M.S.Y., S.Ç., B.E., R.A., C.A., İ.T., C.A., S.H., D.Y., A.A., E.K. ve S.C. adlı 12 şüpheli gözaltına alındı.

Polis ekiplerince gerçekleştirilen ev baskınlarında 3 ruhsatsız tabanca ve 53 şişe kaçak içki ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.S.Y., S.Ç., R.A., C.A., İ.T., C.A., D.Y., A.A. ve S.C. tutuklandı, diğer 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Related Posts

Gazze’de can kaybı 57 bin 523’e yükseldi

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in Gazze Şeridi’ne gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 57 bin 523’e, yaralananların sayısının ise 136 bin 617’ye yükseldiği duyuruldu.

Rusya: Harkiv ve Donetsk’te iki yerleşim birimini ele geçirdik

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’nın Harkiv ve Donetsk bölgelerinde iki yerleşim birimini ele geçirdiklerini duyurdu.

Eşini bıçaklayıp elektrikli bisikletle hastaneye götürdü, serbest bırakıldı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, parkta tartıştığı eşini bıçakla yaralayan Hanım Z. (37), yaralı eşi Şafak Z.’yi (42) elektrikli bisikletle hastaneye götürdü. Gözaltına alınan kadın, eşinin şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı.

Erdoğan: CHP’nin birinci parti olması söz konusu değil; yolsuzluk sendromu içindeler, her yerden pis kokular geliyor!

Erdoğan: CHP’nin birinci parti olması söz konusu değil; yolsuzluk sendromu içindeler, her yerden pis kokular geliyor!

4 arkadaşın araba sefası vahşetle bitti

Çorum’da 4 gündür kayıp olarak aranan Yücel Kolçak’ın bıçaklanarak öldürüldüğü ve gömüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltında.

Erzurum’da 439 kişi kayıp olarak aranıyor

Erzurum Valisi 2020-2025 yılları arasındaki kayıp aramalarıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Vali, 439 kişinin halen arandığını bildirdi.