Arda Turan açtı ağzını yumdu gözünü: Bunu kabul edemiyorum

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında Shakhtar Donetsk, Panathinaikos ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Galibinin Samsunspor ile eşleşeceği ikili serinin ilk maçının ardından Ukrayna temsilcisinin teknik direktörü Arda Turan açtı ağzını yumdu gözünü.

“SKORDAN MEMNUN DEĞİLİM”

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Arda Turan hakem yönetimine tepki gösterdi. Turan, “Skordan memnun değilim ama oyundan memnunum. Basit top kayıplarıyla başladık ama sonrasında topu kontrol altına aldık ve domine ettik. Rakibimiz Panathinaikos’un stratejisine saygı duyuyorduk ve duran toplardan ve hızlı geçişlerden tehlikeli olacaklarını biliyorduk. Nitekim maç sırasında da böyle anlar yaşandı. İkinci yarıda görmek istediğimiz futbolu oynadık. Topu ve tüm maçı kontrol ettik. Panathinaikos gibi bir rakibe karşı oynadığınızda, kritik anlarda doğru hamleler yapmalısınız. Bence bu konuda birkaç hata yaptık. Genel olarak oyunun gidişatından memnunum ama ceza sahasına geldiğimizde gol atmak için daha fazla açlık göstermemiz, bunu hissetmemiz gerekiyor. Çünkü bu tarz bir oyun bunu gerektirir. Bazen ceza sahasında çok sakin kalmış olabiliriz ama topu son ana kadar getirmenin değerini anlamak önemli. Belki bunun için bir taktik yoktur ama bunu nasıl geliştirebileceğimizi düşüneceğiz. Üzerinde çalışacağız. Futbolcularımın performansından memnunum. Tüm bu uçuşlara katlanmak ve her üç günde bir maç oynamak kolay değil. Vizyonumuz tek takım, tek aile. Ve bu yolda devam edeceğiz. Oyuncularımla gurur duyuyorum” dedi.

“BEN BUNU KABUL EDEMİYORUM”

Açıklamalarına devam eden başarılı antrenör, “Sadece hakemlik yapmakla oyunu gerçekten hissetmek arasında bir fark var. Bir oyuncu 30 km/s hızla koşarken arkadan itilirse, öncelikli endişe o oyuncunun sağlığı olmalıdır. VAR böyle anlar için değilse, o zaman ne için olduğunu hiç bilmiyorum. Elbette, hakemi veya VAR’ın kararlarını yargılamak bizim işimiz değil, ancak bir oyuncumu, Eguinaldo’yu kaybettim ve bundan çok üzgünüm. Şu anda ne UEFA ne de hakem yardımcı olabilir. Hayatta bir adaletsizlik varsa, bunun her zaman açıkça konuşulması gerektiğine inanırım. Bu yüzden bunu kabul edemiyorum. Bir oyuncumu kaybettim ve ne kadar süredir olduğunu bilmiyorum. Bana göre açık bir penaltıydı. Hakem ve VAR yetkilisinin bir açıklaması var. Hakemle konuştum ama tam olarak ne demek istediğini anlamadım” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Bingöl’de genç boğuldu

Bingöl’de Gülbahar Baraj Gölü’nde boğulma olayı meydana geldi. 17 yaşındaki Hatemi Keskin’in cesedi bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Aile ile Görüştü

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 2012’de Diyarbakır’ın Lice ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Ahmet Ünver’in ailesi ile telefonla görüştü.

Bakan Ersoy Düzce’de

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Düzce’de antik tiyatroyu ziyaret etti ve valilikte görüşmeler yaptı.

Sadık Albayrak Trabzon’da Okuyucularıyla Buluştu

Gazeteci-Yazar Sadık Albayrak, Trabzon’da D&R tarafından düzenlenen söyleşi ve imza gününde okuyucularıyla bir araya geldi.

Erikli Köyü’nde Kavga: 6 Yaralı

Erikli köyünde alkollü mekanda çıkan kavgada 6 kişi yaralandı, olay anı görüntülendi.

Vali Hatipoğlu, Elmiyad Programında Konuştu

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Elmiyad programında kamu projeleri ve kentsel gelişim hakkında bilgi verdi.