Antalya Alanya’da otel inşaatında yangın!

Alanya’da Oteli Yangın Sarmış!

Antalya’nın eşsiz ilçesi Alanya’da, bir otelin tadilat inşaatında çıkan yangın büyük paniğe neden oldu.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, olay ile ilgili önemli detayları paylaştı.

Başkan Özçelik, bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, yangında mahsur kalan 4 işçinin olduğunu belirtti. Şu ana kadar üç işçinin kurtarıldığını ve dördüncü işçinin de yakın zamanda kurtarılmasının beklendiğini bildirdi.

– Gelişmeleri takip etmeye devam edin –

Related Posts

Erzurum’da 439 kişi kayıp olarak aranıyor

Erzurum Valisi 2020-2025 yılları arasındaki kayıp aramalarıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Vali, 439 kişinin halen arandığını bildirdi.

Cezaevinden çıktı 2 gün sonra eşini öldürüp intihar etti

Amasya’da cezaevinden 2 gün önce tahliye olan Yunus Köse (35), tartıştığı eşi Kader Köse’yi (30) tabancayla vurarak öldürüp, intihar etti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sigorta şirketi kendi evini sigortalamamış

Avrupa’nın önde gelen şirketlerinden Generali, Milano’daki gökdelen genel merkezinde yaşanan ilginç ve ironik bir kazayla gündemde.

En düşük emekli maaşı düzenlemesi komisyonda kabul edildi

En düşük emekli maaşının 16 bin 881 TL’ye yükseltilmesini öngören madde, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi.

MSB: Mutabakat Muhtıramızın ‘hukuksuz’ olarak nitelendirilmesi tarafımızca kabul edilmemekte

Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, AB Liderler Zirvesi Sonuç Bildirgesi’nde hedef alınan Türkiye ve Libya arasındaki Deniz Yetki Alanları Muhtırası’na ilişkin, “Yunanistan ve GKRY’nin tek taraflı siyasi yönlendirmeleri sonucunda Mutabakat Muhtıramızın ‘hukuksuz’ olarak nitelendirilmesi tarafımızca kabul edilmemektedir” dedi.

Polise yakalanınca namaza durdu, cezadan kurtulamadı

Nevşehir’de denetimden kaçmak isterken ekipler tarafından yakalanan 3 tekerlekli motosikletin sürücüsü Suriye uyruklu Feyyaz Alabed (29), namaz kılmaya başladı. Ekipler, Alabed’e namazını kıldıktan sonra 23 bin 11 TL para cezası uyguladı.