Karşıyaka’da Simay Akdağ ile Yollar Ayrıldı

KADINLAR Voleybol 1’inci Ligi ekiplerinden Karşıyaka’da geçen sezon sakatlık kabusu yaşayan Simay Akdağ ile yollar ayrıldı. Yeşil-kırmızılı kulüp, altyapısından yetişen voleybolcu için veda mesajı yayınladı. Yapılan paylaşımda, “Geçen sezonun başında yaşadığı talihsiz sakatlıkla formasından uzak kalan kaptanımız, önümüzdeki yıl başka bir takımın başarısı için ter dökecek. Belki sahada ondan faydalanamadık ama Karşıyaka ruhunu yaşatan duruşunu ve bize kattıklarını unutmayacağız. Bugün yollar ayrılıyor gibi görünse de biz inanıyoruz ki Karşıyaka ile yollar bir gün mutlaka yeniden kavuşacak. Teşekkürler kaptan, yolun hep açık olsun” denildi.

Related Posts

Göztepe-Fenerbahçe maçı öncesinde İzmir sokakları karıştı: Ali Koç taraftar otobüsünde

Süper Lig’de oynanacak Göztepe-Fenerbahçe maçı öncesinde olaylar çıktı.

İşçileri taşıyan kamyonet şarampole yuvarlandı: 4 ölü, 1 yaralı

Giresun’da fındık işçilerini taşıyan kamyonetin şarampole yuvarlandığı kazada 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Dronla Denetim: Dolmuş Şoförüne Ceza

Adana’da dronlu trafik denetiminde emniyet kemeri takmayan dolmuş şoförüne ceza kesildi.

Kayserispor’un anlaşmaya vardığı Laszlo Benes, kente geldi

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Zecorner Kayserispor’un prensip anlaşmasına vardığı Slovak futbolcu Laszlo Benes Kayseri’ye geldi.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’den “karada, havada ve denizde ateşkes” çağrısı

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’den “karada, havada ve denizde ateşkes” çağrısı

Ezhel sosyal medyaya veda etti

Sosyal medyadaki siyasi açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen rapçi Ezhel, son paylaşımının yanlış anlaşılması üzerine sosyal medyayı tamamen bıraktığını duyurdu.