Eskişehir’de Kadın Cinayeti: Eski Sevgili Yakalandı

Eskişehir’de Cinayet Zanlısı Yakalandı: Çocukları Gözü Önünde Öldürüldü

Eskişehir’de geçtiğimiz gün sabah saatlerinde evinde bıçaklanarak vahşice öldürülen yabancı uyruklu 4 çocuk annesi kadının eski sevgilisi, kaçtığı Sakarya’da yakalanarak sağlık kontrolü akabinde adliyeye sevk edildi. S.S.K ile aynı binada oturan Banu Koçyiğit, “Apartmanın içerisine kan kokusundan giremiyorsunuz. Kapıyı mühürlediler” diyerek gördüklerini aktardı.

Öldürülen Kadının Komşusu Olayı Anlattı

Olay, Tepebaşı Güllük Mahallesi Havlucu Sokak’ta bulunan 3 katlı apartmanda dün sabaha karşı meydana gelmiş, 1’i engelli 4 çocuk annesi 29 yaşındaki yabancı uyruklu S.S.K., engelli çocuğuyla yaşadığı evde bıçaklanarak vahşice öldürülmüştü. Kadının öldürülmesiyle ilgili başlatılan soruşturmada, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, binaya girip çıkan ve şüpheli olarak tespit ettikleri S.S.K.’nin eski sevgilisi A.S.’nin (37) kaçtığı Sakarya’da yakalandığını belirledi. A.S.’nin, Yunus Emre Devlet Hastanesi’ndeki sağlık kontrolünden sonra adliyeye sevk edildiği belirtildi. Cinayetin ikili arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle gerçekleştiği iddia edildi.

Öldürülen kadının aynı binada yaşayan Banu Koçyiğit ise dehşet verici detaylar paylaştı. Koçyiğit, “Bir üst katta oturuyorum. Olay sabaha karşı oldu. Sabah 05.00’te polisin kapımı çalmasıyla uyandım. Kız çocukları vardı, hep evdeydiler. Kızlar o gün yoktu, hiç gözükmediler. Bir engelli çocuğu vardı, konuşamıyordu ve hep bağırıyordu. Apartmanın içerisine kan kokusundan giremiyorsunuz. Kapıyı mühürlediler. Evde o konuşamayan çocuk varmış, kadının da boğazını kesmişler” şeklinde konuştu.

Koçyiğit, komşusunun evinden gelen çocuğun bağırtı seslerine alışkın olduğunu belirterek, “Kendisi hiç evden çıkmayan çok genç ve güzel, namuslu bir kadındı. Ben sadece bir ara çarpışma sesi ve çocuğun o bağırtı sesini duydum ama uyumaya devam ettim. Çünkü o çocuk rahatsız olduğu için devamlı bağırıyor. Yan komşum da öyle sanmış, ama kim duydu bilmiyorum, polise ihbar etmişler. Kapım çalınmadan 15 dakika önce falan ölmüş.” ifadelerini kullandı. – ESKİŞEHİR

Related Posts

Öldürüp kaçtı, tuvalette yakalandı

Düzce’de Ahmet Karabulut uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. 3 taksi değiştirerek kaçan şüpheli Y.T. saklandığı tuvalette yakalandı.

Ege’de 3.6 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi’nde, Girit adası açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Medya tarihinde bir ilk! SÖZCÜ TV’ye kapalıyken dahi ceza!

10 günlük karartmanın ardından bu gece 00.01’de açılan SÖZCÜ TV’ye bir ceza daha verildi. Medya tarihinde kapalıyken ceza alan ilk kanal oldu.

MEB’den 10 Kasım iddialarına net yanıt

Milli Eğitim Bakanlığı, basında yer alan “2025-2026 eğitim öğretim yılı çalışma takviminde 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nün 1. dönem ara tatili kapsamına kasıtlı olarak alındığı” yönündeki iddialara yanıt verdi. Bakanlık, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Yozgat Şehir Hastanesi’nde Devir Teslim

Yozgat Şehir Hastanesi’nde başhekimlik ve mali işler müdürlüğünde devir teslim gerçekleşti.

Çolakbayrakdar’dan Buğday Hasadı Destek

Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar, ‘Köyümde Hayat Var’ projesiyle buğday hasadı yaptı.