ABB’den Osman Gökçek’e sert yanıt: ‘Hırsıza hırsız olduğunu unutturmayacağız’

AKP Milletvekili Osman Gökçek Mansur Yavaş’a İftira Attı

AKP Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın bardak ve çöp poşeti için ihale verdiği şirketle ilgili çeşitli iddialarda bulundu. Gökçek’in iddiaları TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gündeme geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ise Osman Gökçek’in iddialarına yazılı açıklama ile yanıt verdi. ABB’nin açıklamasında, “Yıllarca kamu kaynaklarını kendi çevresine dağıtarak, belediyeyi adeta bir aile imparatorluğuna çeviren ve Ankara’nın üzerine çöken bu anlayış; şimdi çıkmış, utanmaz bir yüzsüzlükle iftira siyasetine sarılıyor.” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada devamla, “Oysa herkes biliyor; Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde suç işleyen cezasız kalmaz. Ancak özellikle belirtmek isteriz: Elinde gerçekten bir delil olduğunu iddia edenin adresi bellidir. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı.” denildi.

ABB’nin açıklamasında vurgulanan bir diğer konu ise şöyle belirtildi: “Biz, hırsıza hırsız olduğunu unutturmayacağız. Çünkü unutulursa, kendini erdem abidesi sanır.”

Related Posts

Erdoğan hedef aldı, MHP harekete geçti: Sokak röportajları için kanun teklifi verildi!

Erdoğan hedef aldı, MHP harekete geçti: Sokak röportajları için kanun teklifi verildi!

AKP’li belediyelerin ihaleleri Atatürk düşmanı Akit’e gitti

AKP’li Elazığ Belediyesi, Gaziantep’in AKP’li Şahinbey Belediyesi ve Bursa’nın AKP’li Yıldırımlar Belediyesi, yandaş Akit TV’ye doğrudan teminle ihale verdikleri ortaya çıktı.

Bahçeli’ye ‘samimiyetsiz’ iması yapınca tansiyon yükseldi: Bunu sorgulamaya senin yaşın yetmez

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sırrı Süreyya Önder için TBMM’de düzenlenen anma törenine katılmış ve Önder’in fotoğrafına dokunmuştu. Tartışmaları da beraberinde getiren olay sonrası KRT TV’de eski AK Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı ile hukukçu Özgecan Sırma arasında tartışma yaşandı tansiyon yükseldi. Ilıcalı buradan herhangi bir mana çıkaralamayacağını ve anlattı.

Minguzzi davası ertelendi

İstanbul Kadıköy’deki bit pazarında 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi’nin öldürülmesine ilişkin dava ertelendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Açılış Töreni’nde önemli açıklamalar: ‘Evliliğin kolaylaştırılması gerekiyor’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Vakıflar Haftası Toplu Açılış Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu.

Hindistan ve Pakistan savaşırken, ABD alarma geçti: ‘Bölgeler tahliye ediliyor’

Hindistan ve Pakistan arasında artan askeri gerilim sınır ötesi çatışmalara dönüştü. Hindistan saldırı girişimlerini püskürttüğünü duyururken Pakistan onlarca Hint askerinin öldüğünü açıkladı. ABD ise Lahor’daki konsolosluk personeline sığınma emri verdi, bölgenin tahliye edildiğini duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir