Narin davasında karar belli oldu

Diyarbakır’da Narin Güran Cinayeti Davasında Karar Açıklandı

Diyarbakır’da 19 gün boyunca kayıp olan Narin Güran’ın cesedi bulundu ve cinayet davasında karar verildi. Tutuklu yargılanan amca Salim Güran, anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Nenin Güran’ı öldüren suçlu olarak belirlenen Nevzat Bahtiyar ise 4 yıl 6 ay hapis cezasına mahkum edildi.

Olayın ayrıntıları için gelişmeleri takip etmeye devam edin…

Related Posts

Mahkemeden milyonları ilgilendiren İstanbulkart kararı!

İBB Meclisinin 11 Temmuz 2024’te aldığı kararla 30 yaşından gün almış öğrencilerin İstanbulkart indirim oranlarının yüzde 10’a düşürülmüştü. Bu karar, İstanbul 2. İdare Mahkemesince iptal edildi.

Davutoğlu’ndan Yangın Bölgesine Ziyaret

Ahmet Davutoğlu, yangınla etkilenen Bursa’daki mahallede acil TBMM toplantısı çağrısında bulundu.

İş hanında yüksekten düşen çocuk öldü

Mersin’in Anamur ilçesinde bir iş hanının içinde yüksekten düşen Eyüp Can Güner (12) hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Erkan Baş açıkladı: TİP süreç komisyonuna katılacak mı?

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, iktidarın “Terörsüz Türkiye” diye isimlendirdiği TBMM komisyonuna ilişkin konuştu. Baş, “Eğer o komisyon bir Anayasa değişikliği komisyonu ise net söylüyorum: Biz yokuz. Anayasa’ya uymayanlarla Anayasa yapmayız” dedi.

Antalya Turizmde Rekor Kırdı

Antalya, 26 Temmuz’da 104,359 yabancı ziyaretçi ile günlük en yüksek turist girişini sağladı.

Kabusa dönen tatil: Gece 3’te alarmlar çaldı, bir yoldu hayatını kaybetti! FBI gemide…

ABD’nin Teksas eyaletinden Batı Karayipler’e doğru yola çıkan popüler yolcu gemisi Carnival Dream, 23 Temmuz sabahı erken saatlerde yaşanan trajik bir olayla sarsıldı. Gemide bir yolcunun yaşamını yitirmesi üzerine saat 03.00 sularında acil durum alarmları çaldı ve yolcular panikle uyandı.