Başkan Aydın: ‘Kentsel Dönüşüm Rantsal Dönüşüm Olmayacak’

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Ramazan Ayı’nı Coşkuyla Karşılıyor

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Ramazan ayının bereketini Osmangazi halkıyla birlikte yaşamaya devam ediyor. Her akşam iftar sonrası farklı konuklarla buluşan Başkan Aydın, mahalle ziyaretleriyle vatandaşlarla bir araya geliyor. Geleneksel sahur programlarına da katılarak kalabalık sofralarda sahurun tadını çıkarıyor. Başkan Aydın, “Görevimize başladığımızdan bu yana yaklaşık bir yıl geçti. Önceki dönem belediye başkanlarına teşekkür ederek göreve başladık. Görevler gelip geçicidir ve biz halka hizmet etmek için buradayız” şeklinde konuştu.

“Koltuktan Almak Değil, Değer Katan Olmak Önemli”

Beş yıllık görev süresini en verimli şekilde geçirmeyi ve halkı memnun edecek çalışmalar yapmayı hedeflediklerini belirten Başkan Aydın, “Hangi makamda olursanız olun, hizmet etmek önemlidir. Koltuktan almak değil, değer katan olmak gerekir. Görev süresini en iyi şekilde değerlendirmek ve halkın memnuniyetini sağlamak önemlidir. Bizim amacımız hizmeti en doğru şekilde sunmaktır” ifadelerini kullandı.

“Kentsel Dönüşüm, Halkın Menfaatine Olacak”

Kentsel dönüşüm konusunda çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Aydın, deprem gerçeğinin farkında olduklarını ve halkın güvenliği için çalıştıklarını dile getirdi. Kentsel dönüşümde rantsal yaklaşımlardan kaçınacaklarını belirten Aydın, düşük katlı yatay mimariyi savunduklarını vurguladı. Gelecek nesillerin de göz önünde bulundurulacağı kentsel dönüşüm projeleriyle Osmangazi’nin gelişimine katkıda bulunacaklarını ifade etti.

Ramazan ayının manevi atmosferini Osmangazi halkıyla paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Aydın, iftar sofraları ve yardım çalışmalarıyla ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ettiklerini söyledi. TR Düşünce Kulübü’nün sahur programında bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Aydın, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Kaynak: BURSA

Related Posts

Gemlik depremi sonrası Prof. Dr. Ercan olabilecek en büyük depremi açıkladı!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan bölgede gerçekleşebilecek potansiyel depremin büyüklüğünü paylaştı.

Devlet Bahçeli, rahatsızlığı sonrası yapılan yorumlara ateş püskürdü: ‘Yapay zeka diyen kabak kafalar, dublör diyen özürlü beyinler…’

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Netanyahu Beyaz Saray yolunda: Konu ise Gazze

ABD Başkanı Donald Trump, 7 Temmuz’da İsrail Başbakanı Netanyahu’yu Beyaz Saray’da ağırlamaya hazırlanıyor. Gazze’deki savaş, rehinelerin durumu ve bölgesel pazarlıkların masaya yatırılacağı görüşme öncesi, Trump taraflara anlaşma çağrısı yaptı. Ancak çağrıdan saatler sonra İsrail’in hava saldırılarında en az 60 Filistinli hayatını kaybetti.

Emekli Albay Orkun Özeller’den Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusu

Emekli Albay Orkun Özeller, MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında “Öcalan’a yönelik ‘kurucu önder’ söylemleri” nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Vize başvurusu reddedilenleri yakından ilgilendiriyor! Açıklama Avrupa’dan geldi

Almanya Dışişleri tarafından yapılan açıklamada, 1 Temmuz 2025 itibarıyla vize başvurusu reddedilen kişilere itirazda bulunma hakkının kaldırılacağı duyuruldu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, “remonstrasyon” olarak adlandırılan uygulamanın …

3 milyar 150 milyon TL işlem hacimleri vardı: 230 kişi gözaltında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonlarında 230 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.