Kayseri’de trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı

Kayseri’de hafif ticari aracın iş makinesiyle çarpışması sonucu ağır yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

H.D.‘nin kullandığı hafif ticari araç ile H.I. idaresindeki iş makinesi Kayseri-Malatya kara yolunun 20. kilometresinde çarpıştı.

İş makinesi sürücüsünün ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Hafif ticari araç sürücüsü H.D. ve araçtaki bir kişi çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen araçta sıkıştı.

Yaralıların durumun ağır olduğu öğrenildi. (AA)

 

Related Posts

Gümüşhane’de bir beldenin adı ‘Bahçeli’ olarak değiştirildi

Resmi Gazete’de yer alan karara göre, Gümüşhane Merkez ilçeye bağlı Arzularkabaköy Beldesi’nin adı ‘Bahçeli’ olarak değiştirildi.

İran hava sahasını kısmi olarak uluslararası transit uçuşlara kapattı

İran hava sahasını kısmi olarak uluslararası transit uçuşlara kapattı

Başkan Tugay’dan İzmir’deki operasyonla ilgili açıklama

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, operasyon hakkında açıklama yaptı. Tugay, “Soruşturmanın siyasi amaçlı olduğu kanaatindeyim” dedi.

Emine Erdoğan, Papa 14. Leo ile görüştü

Emine Erdoğan, Papa 14. Leo ile görüştü

Nedim Şener’den Özgür Özel’e ‘Leman’ tepkisi: Ortaya çıkacak tablodan sorumlu olur

Gazeteci Nedim Şener, Haber Global canlı yayınında sözde mizah dergisi Leman’ın hadsiz paylaşımını değerlendirdi. Özgür Özel’in, konuyla ilgili açıklamalarına da yorum yapan Şener, “Özgür Özel de burada bunu ifade özgürlüğü olarak savunuyorsa kusura bakmasın ortaya çıkacak tablodan sorumlu olur yani” ifadelerini kullandı.

Sigaraya 10 liralık zam geliyor

Yarın açıklanacak enflasyon rakamıyla birlikte kesinleşecek 6 aylık ÜFE rakamının ardından tüm sigara markalarının fiyatlarına en az 8, ortalama 10 TL zam yapılacak.