Abonelikleri iptal ediyorlar! Oyuncular karara tepkili

Sony’nin bu kararı, Reddit gibi forumlarda büyük yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı, PlayStation Plus hizmetine olan ilgilerini kaybettiklerini ve aboneliklerini iptal ettiklerini belirtti.

Bir kullanıcı, “Aboneliğimi iptal ettim ve Sony bu kararımın doğru olduğunu bana her fırsatta gösteriyor. Bir gün geri döner miyim diye düşünüyordum ama bu karar hayallerimi tamamen yok etti” diyerek tepkisini dile getirdi. Başka bir oyuncu ise, “PC’den PS5’e geçmeyi düşünüyordum ve Premium’daki harika oyunları çok seviyordum. Ama artık bu fikrimi gözden geçirmem gerekiyor” şeklinde konuştu.

7 OYUN KALDIRILIYOR

Bunun yanı sıra, PlayStation Plus Extra ve Premium kütüphanesinden 18 Şubat 2025 itibarıyla yedi oyunun kaldırılacağı açıklandı. Bu oyunlar, abonelik hizmetinde artık erişilebilir olmayacak ve oyuncuların bu yapımlara sahip olmak için ayrı olarak satın almaları gerekecek. Kütüphaneden çıkarılacak oyunlar şu şekilde:

  • The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition (PS5)
  • Tales of Arise (PS4, PS5)
  • Outriders (PS4, PS5)
  • Scarlet Nexus (PS4, PS5)
  • Tales of Zestiria (PS4)
  • Tales of Symphonia Remastered (PS4)
  • Tales of Vesperia: Definitive Edition (PS4)

Related Posts

iPhone 17 için nefesler tutuldu! Türkiye fiyatı belli oldu

Her yıl olduğu gibi bu yılda tanıtımı yapılması beklenen iPhone 17 için geri sayım başladı. Yeni telefonun Türkiye fiyatı ortaya çıktı.

Spotify’dan Rekabet Kurulu incelemesi hakkında açıklama

Rekabet Kurulu, dijital müzik sektörünün önde gelen platformlarından Spotify hakkında bir inceleme başlattığını sabah saatlerinde duyurmuştu. Konuya ilişkin olarak Spotify cephesinden de ilk resmi açıklama da geldi.

PNG formatı 20 yıl sonra büyük değişim geçiriyor

JPEG ve GIF’in tahtını yıllardır paylaşan PNG, nihayet modern bir güncelleme alıyor. Yepyeni özelliklere kavuşacak olan PNG formatı artık HDR, animasyon ve Exif desteğine kavuşuyor.

PlayStation oyunlarına zam geldi

Sony’nin PlayStation oyunlarına zam geldi. Türkiye’de oyun fiyatları sürekli artıyor ve bu sefer de PS tarafındaki AAA oyunlara zam geldi.

BYD’nin SEAL U modeli ‘Türkiye’de Yılın Otomobili’ seçildi

BYD SEAL U modeli Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) üyelerinin oylarıyla 2690 puan alarak, “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçildi. BYD Türkiye Genel Müdürü İsmail Ergun, “Hem elektrikli hem de şarj edilebilir hibrit versiyonuna sahip SEAL U, Türkiye’de Yılın Otomobili Ödülü’nü kazanarak, bu başarılara bir yenisi ekledi” dedi.

ÖTV zammı şekilleniyor! Yüzde 50 artacak

ÖTV düzenlemesi ile ilgili yeni detaylar belli olmaya başladı. Düzenlemenin ardından o aracın ÖTV oranı yüzde 50’ye çıkarılacak.