Yeni Yol TBMM’de ilk grubunu yapacak

Yeni Yol Grubu TBMM’DE İlk Toplantısını Gerçekleştirecek

Ankara (İGFA) – Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) dikkat çeken oluşumu Yeni Yol Grubu, yarın ilk grup toplantısını gerçekleştirecek. Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi’nden milletvekillerinin bir araya gelerek oluşturduğu Yeni Yol Grubu, muhalefetin TBMM’deki etkinliğini artırmayı hedefliyor. Grubun ilk toplantısı 15 Ocak Çarşamba günü saat 9.30’da gerçekleşecek ve üç genel başkan da toplantıda konuşma yapacak.

Toplantıda ilk olarak DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan kürsüye çıkacak ve ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan sırasıyla konuşma yapacaklar. Özellikle DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın, resmi olarak ilk defa grup toplantısı kürsüsünde olacak olması dikkat çekiyor.

Related Posts

Başkan Tugay’dan İzmir’deki operasyonla ilgili açıklama

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, operasyon hakkında açıklama yaptı. Tugay, “Soruşturmanın siyasi amaçlı olduğu kanaatindeyim” dedi.

Emine Erdoğan, Papa 14. Leo ile görüştü

Emine Erdoğan, Papa 14. Leo ile görüştü

Nedim Şener’den Özgür Özel’e ‘Leman’ tepkisi: Ortaya çıkacak tablodan sorumlu olur

Gazeteci Nedim Şener, Haber Global canlı yayınında sözde mizah dergisi Leman’ın hadsiz paylaşımını değerlendirdi. Özgür Özel’in, konuyla ilgili açıklamalarına da yorum yapan Şener, “Özgür Özel de burada bunu ifade özgürlüğü olarak savunuyorsa kusura bakmasın ortaya çıkacak tablodan sorumlu olur yani” ifadelerini kullandı.

Sigaraya 10 liralık zam geliyor

Yarın açıklanacak enflasyon rakamıyla birlikte kesinleşecek 6 aylık ÜFE rakamının ardından tüm sigara markalarının fiyatlarına en az 8, ortalama 10 TL zam yapılacak.

İzmir’deki soruşturmada gözaltı sayısı yükseldi

İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik ‘yolsuzluk’ soruşturmasında gözaltı sayısı 130’a yükseldi.

Son dakika… Trump: İsrail ateşkesi kabul etti!

ABD Başkanı Trump, İsrail’in “60 günlük ateşkesi” kabul ettiğini açıkladı.