Skip to content
-
Subscribe to our newsletter & never miss our best posts. Subscribe Now!
  • https://www.facebook.com/
  • https://twitter.com/
  • https://t.me/
  • https://www.instagram.com/
  • https://youtube.com/
Taskaplama

Taskaplama özel haberler ve gelişmeler

Taskaplama

Taskaplama özel haberler ve gelişmeler

  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
Subscribe
Close

Search

Img
Eğitim

Depremde kızını yitiren sanatçı Orhan Aydın: Ne AFAD ne Kızılay ne AHBAP vardı

By Mehmet Arslan
15 Temmuz 2026 1 Min Read
Depremde kızını yitiren sanatçı Orhan Aydın: Ne AFAD ne Kızılay ne AHBAP vardı için yorumlar kapalı

Ünlü sanatçı Haluk Levent’in gözaltına alınması ve kurduğu AHBAP derneğine yapılan yardım paralarının nereye gittiğini konuşulurken 6 Şubat depreminde kızını kaybeden tiyatrocu Orhan Aydın sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu.

Aydın sosyal medyada yaptığı açıklamada “Yollarda binlerce yardım tırları-kamyonlar-özel araçlar gördük. Yine ne KIZILAY ne AFAD ne AHBAP yoktu. Nakil aracını Mersin belediyesi Adana’ya gönderdi çocuğumu ordan Akyaka’ya o araç getirdi. Yalnızdık. “ dedi.

‘GÖNÜLLÜ CANLAR VE KURTARMA EKİPLERİ VARDI’

Aydın, Şubat depreminde tam 6 gün boyunca enkazın başında olduğunu söyleyerek “NE AFAD ne KIZILAY ne AHBAP ne bir devlet yetkilisini göremedim” diye konuştu.

Tiyatro sanatçısı Aydın’ın ilgili paylaşımı şöyle:

“Şubat depreminde tam 6 gün çocuğunun altında kaldığı enkazın başındaydım. Ne AFAD ne KIZILAY ne AHBAP ne bir tek devlet yetkilisi görmedim. Enkazın başında yüzlerini ilk kez gördüğüm gönüllü canlar ve TKP-TİP-CHP’ den gelen kurtarma ekipleri vardı. Çocuğumu enkazdan Maltepe Belediyesi kurtarma ekibi çıkardı. Bağrıma bastığım çocuğumla ‘ölüm kağıdı’ almak için tüm Hatay’ı dolaştım. Devleti ilk kez Reyhanlı yolunda kimsesizlerin kepçelerle gömüldüğü yerde 4 savcı olarak gördüm. İşleri evrak vermekti. Cenaze nakil araçları bile yoktu. Adana’ya kadar çocuğumu aracın arka koltuğunda eşinin kucağında taşıdık. Yollarda binlerce yardım tırları-kamyonlar-özel araçlar gördük. Yine ne KIZILAY ne AFAD ne AHBAP yoktu. Nakil aracını Mersin belediyesi Adana’ya gönderdi çocuğumu ordan Akyaka’ya o araç getirdi. Yalnızdık. Dostlarımın, yoldaşlarımın, yürekleri ağlayan canlarımızın dışında yapayalnızdık. Yetmedi ekranlarda basında bu durumu paylaştım diye davalar açıldı, yargılandım, yargılanıyorum. Bugün AHBAP yardım paralarının peşine düşenler, KIZILAY’ı da diğer yardım adıyla para toplayan yapıları da sorgulamalılar. Acılarımız üstünde tepinerek bizi halen adaletsizlikle boğanlara ise lanet olsun.”

Author

Mehmet Arslan

Follow Me
Other Articles
Img
Previous

Serbest Ticaret Anlaşması Ukrayna parlamentosunda onaylandı

Img
Next

121. Dönem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?

SON YAZILAR

  • PS5 için Yeterli RAM Stoğu Var mı?
  • Vergide yeni dönem başladı: 30 gün içinde yatırmayana icra gelecek
  • Genco Erkal için yapılan anıt mezar bugün açılacak
  • BAU Hub Invest Yatırım Programı kapsamında 2 yılda 200 milyon Türk lirası tutarında yatırım desteği
  • Arjantin’de üst düzey yetkilileri taşıyan uçak düştü: 7 kişi öldü
  • Muğla Akyaka’da ‘kıyı işgalleri’ iddiası: Gökova Ekolojik Yaşam Derneği’nden 17 ayrı suç duyurusu
  • Son dakika… Rusya’da İHA şirketi yöneticisine suikast
  • Silivri’de otluk alanda çıkan yangın çiftlik evine sıçradı
  • Samsunspor, Carlo Holse ile yollarını ayırdı! Yeni takımı belli oldu
  • ‘Boş oda var mı?’ diye soran kadın aldığı cevapla şaşkına döndü

Sayaç

Kategoriler

  • Eğitim (957)
  • Ekonomi (83)
  • Haber (373)
  • Sağlık (99)
  • Teknoloji (48)
Copyright 2026 — Taskaplama. All rights reserved. Blogsy WordPress Theme
beylikdüzü escort
avcılar escort
esenyurt escort
beylikdüzü escort
bahçeşehir escort
istanbul escort